Rreth Nesh

Illyria GeoTechnologies Shpk (IGT) është një kompani e formuar prej vitit 2008 dhe ofron Zgjidhje Teknike dhe Sisteme të Teknologjisë së lartë në disa fusha:

  • Sistemi i Gjurmimit GPS
  • Sisteme Sigurie
  • Siguri Fizike
  • Punime Elektrike
  • Network Communications

IGT ofron ekipe të dedikuara profesionale, të mirë trajnuara, të cilat janë të afta të propozojnë zgjidhje, të instalojnë,menaxhojnë e mirmbajnë sisteme, si dhe të përmirësojnë sistemet ekzistuese ku ato ndodhen.

Ne jemi IGT, një kompani telematike që ofron zgjidhje për menaxhimin e flotës dhe ndjekjen e GPS.

Ne jemi një kompani me rritje të shpejtë dhe në qendër të klientit me ambicie të mëdha. Vizioni ynë është të fuqizojmë përdorimin më efikas të transportit.

Ne e kishim filluar udhëtimin tonë në vitin 2008 kur u themelua IGT.

Misioni ynë është të zvogëlojmë përpjekjet e klientëve tanë duke përshpejtuar lehtësinë e përdorimit, parashikimin dhe automatizimin.

Vlerat tona janë guximi, kujdesi dhe evolucioni.

Klientët & Partnerët tanë