Sistem Gjurmimi GPS

Të gjitha në një, Sistem Gjurmimi GPS me Karakteristika dhe Përfitime të Avancuara

Sistem Gjurmimi GPS

PLATFORMË E FUQISHME GPS

Pavarësisht nëse jeni duke menaxhuar një flotë me vëllim të lartë, në lëvizje të shpejtë ose duke bërë transporte të gjata në vende të largëta, platforma jonë për gjurmimin e automjeteve/aseteve ju jep njohuri të fuqishme në një ndërfaqe intuitive për të mbajtur biznesin tuaj në lëvizje.

Me IGTrack ju do të siguroheni që:

2300

Mjete te Instaluara

3600

Litra te Kursyera

Përfitimet kryesore të zgjidhjeve të menaxhimit të flotës

Di se ku janë automjetet tuaja 24/7

Monitorim në çdo kohë, vendndodhja, shpëjtesia, konsumi i karburantit, performanca e shoferit

Kurseni deri në 20% në shpenzimet e karburantit dhe mirëmbajtjes

Duke monitoruar dhe analizuar sjelljen e ngasjes

Shkurtoni kohën e vozitjes dhe optimizoni rrugët

Duke monitoruar dhe analizuar sjelljen e ngasjes

Përmirësoni nivelet e shërbimit

Përmes dërgimit dinamik dhe komunikimit të lehtë me drejtuesit e automjeteve

Përputhuni lehtë me udhëzimet rregullatore

Përmes kilometrazhit, regjistrimit të kohës së punës dhe shkarkimit të informacionit të tahografit

Njoftime të menjëhershme

Merrni njoftime në kohë reale mbi abuzimet, vjedhje, tejkalimet e shpejtësise, hyrje/dale nga një zonë e caktuar

Ngasje e sigurt

Ngasje e Sigurt

Ulja e kostove, zvogëlimi i emetimeve të karbonit dhe përmirësimi i sigurisë duke përmirësuar sjelljen e ngasjes. Merrni shikueshmëri se si përdoren të gjitha automjetet tuaja

Karakteristikat:

 • Sjellja e ngasjes
 • Monitorimi i karburantit
 • Programoni detyrat e mirëmbajtjes

Optimizimi i Flotës

Përmirësoni efikasitetin e flotës. Merrni vendime më të mençura me raporte të gjera dhe informacione në kohë reale të panelit në lidhje me automjetet tuaja.

Karakteristikat:

 • Panel Kontrolli
 • Raportimi
 • Njoftimet
Sistem Gjurmimi GPS

Aplikacioni Smart

Ju nuk keni nevojë të jeni në kompjuter për të kontrolluar flotën tuaj. Me IGTrack, gjithcka është në në pëllëmbën e dorës.

Karakteristikat:

 • Ndjekja e automjeteve dhe aseteve në kohë reale
 • Menaxhimi i udhëtimit
 • Njoftimet dhe sinjalizimet

   

Gjithçka që duhet të dini për Menaxhimin e Flotës


Pse është i rëndësishëm menaxhimi i flotës?

Menaxhimi i flotave mund të përfshijë vendimmarrje komplekse. Shumë faktorë duhet të merren parasysh për të siguruar funksionim të qetë, duke filluar nga zgjedhja e automjeteve dhe drejtuesve të duhur për të siguruar sigurinë, kursimin e parave dhe rritjen e efikasitetit.

Një zgjidhje e menaxhimit të flotës e mundësuar nga telematika mund të japë vizibilitet mbi të gjitha këto aspekte. Kur të keni qasje në të dhënat e duhura, ju mund të përmirësoni proceset tuaja të punës dhe të zhvilloni biznesin tuaj.

Një burim i rëndësishëm i të dhënave vjen nga automjetet tuaja. Informacion i qartë për vendndodhjen, konsumin e karburantit, kilometrazhin dhe sjelljen e ngasjes, mund të përdoren të gjithë për të optimizuar çdo hap të funksionimit të flotës suaj.

Duke marrë akses dhe kontroll mbi të dhënat e automjetit tuaj, ju mund të merrni njohuri dhe të siguroni që menaxhimi i flotës është efektiv në rritjen e biznesit tuaj.