Shërbimet

Sistem Gjurmimi GPS

Monitoroni në kohë reale ku ndodhen automjetet tuaja dhe çfarë po bëjnë.

Më tepër

Sisteme Sigurie

IGT ofron projektim, instalim dhe mirëmbajtje të sistemeve të sigurisë.

Më tepër

IT & Communication

Ne ofrojmë paketa gjithëpërfshirëse të menaxhuara të mbështetjes së IT.

Më tepër

Punime Elektrike

IGT mundëson projektim,
zbatim të materialeve
elektrike.

Më tepër

Prodhime Plastike

IGT ofron
prodhime të ndryshme
plastike.

Më tepër

Bashkëpunoni me ne

Na kontaktoni dhe zgjidhni
një nga shërbimet tona
të dedikuara për ju.

Na kontaktoni